7-tech
7-tech
7-tech
7-tech
ialah satu penyelesaian kutipan hutang pintar. Ia adalah satu kaedah jauh untuk mengehadkan keupayaan pemilik untuk menggunakan peralatan jika mereka gagal membayar ansuran atau pinjaman tepat pada masanya.

Penyelesaian itu telah direka bentuk untuk institusi kewangan yang menyediakan pinjaman pengguna dan syarikat yang menjual telefon pintar.
PELUANG RAKAN NIAGA/PERNIAGAAN
SCaaS (Pemungut Pintar sebagai satu Perkhidmatan)
DI MANA ANDA HILANG PELANGGAN?
Pinjaman telefon pintar adalah segmen berisiko tinggi. Institusi kewangan hanya meluluskan 20 hingga 25% daripada permohonan tersebut.

Empat daripada lima orang - yang sudah bersedia untuk membeli telefon pintar - akan membeli satu, tetapi di kemudian hari dan mungkin juga tidak dari kedai anda.

Wang pemasaran dan pengiklanan dibazirkan tanpa tujuan, dan semuanya hanya kerana ketidakpercayaan syarikat perbankan!

Bolehkah anda mempengaruhinya? Sekarang kamu boleh!
KENAPA PEMBERI PINJAMAN MENOLAK PINJAMAN?
Apabila membuat keputusan sama ada untuk memberikan pinjaman, bank mengambil kira banyak faktor. Seorang bakal pelanggan mungkin tidak dapat membayar. Nah, keinginan kita tidak selalu sepadan dengan kapasiti perbelanjaan kita, tetapi tidak jarang peminjam tidak memenuhi kriteria formal sambil mampu membayar pinjaman dengan mudah.

Berikut ialah sebab utama mengapa peminjam berkhemah ditolak.

Pendapatan rasmi yang rendah. Majikan pembeli mengelak cukai, tetapi jualan anda yang menderita!

Skor kredit yang lemah. Bayangkan seorang pelanggan cuba mendapatkan pinjaman daripada beberapa bank sekaligus. Permohonan mereka telah ditolak oleh tiga daripada mereka, dan yang keempat menafikan pinjaman untuk berjaga-jaga, berdasarkan keputusan pada penolakan sebelumnya oleh bank-bank lain.

Status bekerja sendiri. Mereka ini adalah mereka yang bekerja sendiri tanpa mendaftarkan entiti yang sah tetapi membayar cukai secara rasmi. Bank kurang mempercayai mereka berbanding mereka yang bekerja di sebuah syarikat walaupun pendapatan orang yang bekerja sendiri boleh jadi agak tinggi.

Banyak pinjaman kecil tidak dapat diselesaikan. Bank bimbang dengan fakta ini, dan bukan tentang fakta bahawa semua pembayaran dibuat tepat pada masanya.
STRATEGI MENANG-MENANG
Dengan menafikan hak pelanggan anda untuk membeli sebuah telefon pintar, bank sendiri kehilangan keuntungan. Pinjaman pengguna adalah salah satu perkhidmatan perbankan yang paling menguntungkan, kerana faedahnya agak tinggi untuk pelanggan.

Anda boleh meyakinkan sebuah bank untuk memberikan satu pinjaman kepada seorang pelanggan. Pinjaman harus berhenti menjadi tidak selamat dan menjadi pinjaman yang terjamin. Ini berlaku dengan gadai janji atau pinjaman kereta apabila harta atau kenderaan kekal dalam pemilikan bank sehingga pinjaman dibayar sepenuhnya.
Partners
Smartphone Manufacturers
OS Developers
call me back
Interested? Contact us!
To learn more about SCaaS, please fill out the feedback form. Our manager will contact you and provide comprehensive information about the technical solution and its benefits for your company.